Slett nettstedsmedlemmer
Slett medlemmer som tidligere hadde tilgang til nettstedets private sider for å hindre dem i å få tilgang til disse fremover.
- Gå til GoDaddy -produktsiden din.
- Rull ned, utvid Websites + Marketing og velg Administrer ved siden av nettstedet ditt.
- På instrumentbordet utvider du Kunder og velger Alle .
- Velg menyen med 3 prikker ved siden av navnet du vil fjerne, og velg deretter Slett .
- Velg Slett i vinduet Slett kontakt . Den valgte kontakten fjernes deretter fra listen.
Relaterte trinn
- Endre kontaktinformasjon for medlemmene av nettstedet mitt
- Legg til ett nettstedmedlem om gangen
- Legg til en liste over nettstedmedlemmer