Скасування публікації сайту Websites + Marketing
Незалежно від того, чи випадково ви натиснули кнопку «Опублікувати» чи просто передумали, після скасування публікації на вашому сайті з’явиться надпис «Незабаром», а також зміниться зображення заголовка. Ви й далі зможете працювати над іншою частиною сайту у фоновому режимі, доки не будете готові до повторної публікації. Якщо ваш сайт уже опубліковано, нові виправлення не буде застосовано до того часу, поки ви не опублікуєте їх знову.
Потрібна допомога у створенні веб-сайту, маркетингової стратегії або пошукової оптимізації? Найміть фахівця GoDaddy, і ми зробимо це за вас.
Примітка. Якщо ваш домен пов’язаний із сайтом у розробці або іншим вебсайтом і ви хочете його змінити, підключіть свій домен до домену GoDaddy, яким ви вже володієте, або підключіть свій домен до домену поза GoDaddy.
Перегляньте наведене нижче відео, а потім дотримуйтесь подальших інструкцій, щоб скасувати публікацію вебсайту.
- Перейдіть на сторінку продукту GoDaddy.
- Прокрутіть униз, розгорніть Websites + Marketing і виберіть Керування поруч із вашим сайтом.
- Натисніть Редагувати вебсайт, щоб відкрити редактор вебсайту.
- Виберіть Настройки.
- Натисніть Скасувати публікацію.

- Підтвердьте, що ви хочете скасувати публікацію сайту, а потім повідомте про скасування.